Peter van Alphen franchisenemer Be Event Group

Datum: juni 18, 2012

Peter van Alphen is sinds 1 januari franchisenemer van Be Event Group. Peter neemt de regio Roosendaal/Bergen op Zoom voor zijn rekening. De naam van de onderneming is Be Xventure Events, wat staat voor avontuur en beleving. Peter heeft een agrarische achtergrond bij een boomkwekerij, maar door een allergie moest hij hiermee stoppen. Hierna was hij werkzaam bij een handelsbedrijf op kantoor, maar hier lag zijn hart niet. Hobbymatig organiseerde hij al evenementen en hij besloot hiervan zijn werk te maken.

Hij zegt hierover: “Via De Nationale Franchisegids raakte ik bekend met de formule, het concept sprak me direct aan. Ik krijg een kick van een leuk uitje organiseren. Lekker bezig zijn in de buitenlucht en het enthousiasme van de mensen, dat vind ik prachtig. De begeleiding vanuit de organisatie is eveneens top met onder meer interne opleidingen en cursussen. Ook het contact met andere franchisenemers is goed, er heerst een informele sfeer.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_juni_2012.htm#be_event_group 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.