Peter Dekker nieuwe commercieel directeur Target pet Holding B.V.

Datum: mei 6, 2015

De heer Peter Dekker zal met ingang van 11 mei 2015 in dienst treden bij Target Pet Holding B.V. als commercieel directeur. Hiermee zal hij de heer Gertjan Willems opvolgen. Als commercieel directeur zal Peter Dekker zich gaan richten op de doorontwikkeling van de gezamenlijke succesvolle formule Dierspecialist en op de omzet- en rendementsverbetering van de huidige winkels van Dobey, Faunaland en Dierspecialist. De klant zal hierbij centraal staan en de omnichannel strategie zal verder worden ontwikkeld. Tevens gaan de vertegenwoordigers van Van Ree onder zijn hoede vallen om een betere afstemming te verzekeren en meer commerciële synergie te bereiken.

Peter Dekker is 47 jaar oud, is getrouwd en heeft 2 kinderen. Hij is te typeren als een echt retail-en verkoopprofessional, waarbij de menselijke factor en groei centraal staan. Hij komt niet uit onze branche, doch heeft brede ervaring in de retail, waaronder de juweliers- en schoenenbranche.

Met de keuze van Peter Dekker slaat Target Pet Holding bewust het pad in om verder te gaan focussen op de consument en daarmee op de omzet en het rendement van haar ondernemers, waarmee in 2014 met de Dierspecialist ter Avest in Breda succesvol is gestart. Voor de verkiezing van de dierenspeciaalzaak van het jaar 2015 zijn er wederom 2 winkels (Faunaland dierspecialist Paul Meevis te Weert en Faunaland Verstegen te Huissen) bij de laatste 3 genomineerd.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.