Personal Fitness Nederland wil 100 studio’s in Nederland

Datum: mei 4, 2017

Sinds de oprichting van franchiseorganisatie Personal Fitness Nederland (PFN) in december 2015, zijn haar studio’s als paddenstoelen uit de grond geschoten. Eind 2016 opende deze succesformule alweer haar 20ste fitness- en lifestylestudio. En ambitieus als het team van PFN is, heeft zij als doel gesteld om in 2020 100 studio’s verspreid over heel Nederland te vestigen in samenwerking met enthousiaste ondernemers.

Een duidelijke missie

Jos Vermeer, mede-eigenaar en oprichter van PFN, kijkt positief naar de toekomstvisie van zijn franchiseorganisatie. “De huidige interesse in de markt en de interesse in gezondheid, vitaliteit en gezond ouder worden, groeit. Jongeren en volwassenen hebben behoefte aan op maat gemaakte programma’s en persoonlijke begeleiding. Ons doel is om voor 2018 in totaal 40 studio’s te vestigen en wij zijn hard op weg om dit target te halen, met zowel nieuwe als met bestaande franchisenemers.’’ 

Waar een wil is, is een weg: heel Den Haag fit en vitaal

Inmiddels zijn de eerste multi-club owners van PFN een feit. Marco en Melih openden zes maanden geleden hun eerste studio in de binnenstad van Den Haag. Vanaf het begin hebben deze twee fanatieke ondernemers niet onder stoelen of banken geschoven dat ze willen groeien en heel Den Haag fit en vitaal willen maken. Marco en Melih toonden een half jaar geleden vertrouwen in het concept van PFN en hebben gezien hoe goed het Fit for Life programma, dat zich focust op beweging, voeding en mental coaching, aanslaat. Deze maand openen de ondernemers dan ook hun tweede vestiging aan de Oude Haagweg in Den Haag.

“We stimuleren ondernemers om hun dromen te verwezenlijken en faciliteren ze daar waar mogelijk. Met onze hulp staat niets hun groei in de weg. We ondersteunen ze bij het vinden van personeel door vacatures te plaatsen en we verzorgen diverse interne trainingen om hun personeel op te leiden’’, aldus Vermeer.

Franchisenemers blijven vertrouwen tonen

Het team van PFN, bestaande uit Giel Verberne en Jos Vermeer, is ontzettend trots op alle franchisenemers die vorig jaar vertrouwen toonden in hun concept. Dat er nu een tweede vestiging wordt geopend in Den Haag vinden ze geweldig. En dat is lang niet alles, want op dit moment zijn er nog een achttal huidige franchisenemers voorbereidingen aan het treffen voor de opening van hun tweede vestiging. Dit alles brengt PFN steeds dichter bij het behalen van de doelstelling om 40 studio’s te realiseren.

 

Wil jij ook graag een eigen Personal Fitness Studio runnen?

Om onze doelen te behalen zijn we altijd op zoek naar gedreven ondernemers. Gaat jouw hart sneller kloppen bij de gedachte aan een eigen Personal Fitness Studio? Meld je dan aan via bijgaand online aanvraagformulier en wij nemen direct contact met jou op!

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.