Persbericht plaatsen? Beheer uw profiel!

Datum: juli 17, 2013

Plaatsing en verwerking van persberichten op FranchiseFormules.NL is voortaan voorbehouden aan formules en bedrijven die hun profiel beheren (2 sterren) of geactiveerd hebben (3 sterren). Het in beheer nemen van uw formule- of bedrijfsprofiel op de community kost niets en neemt ongeveer 5 minuten tijd in beslag.  

Franchisegever? Beheer kosteloos uw formuleprofiel op FranchiseFormules.NL!Persberichten op FranchiseFormules.NL worden altijd integraal gepubliceerd. Er worden in principe geen wijzigingen of correcties aangebracht in de tekst. De inhoud van uw bericht dient louter informatief en objectief te zijn en moet bovenal franchise-gerelateerd nieuws bevatten. De redactie behoudt zich wel het recht voor de inhoud / spelling / opmaak te corrigeren en/of om persberichten -zonder tegenbericht- te weigeren. Berichten met wervende teksten, berichten met een spamachtig karakter of berichten ter promotie van websites worden door de redactie afgekeurd. Wij ontvangen bij voorkeur geen persberichten die (nog) onder embargo staan.

Als u een profiel beheert op FranchiseFormules.NL dan koppelt onze redactie ingediende persberichten automatisch als gerelateerd item aan uw formule- of bedrijfsprofiel. Interessante persberichten worden ook doorgeplaatst op onze social media kanalen Twitter en LinkedIn en/of worden gepubliceerd in de wekelijkse nieuwsbrief
E-zine. 

 

Vergroot de kans op publicatie:

  • Vermeld datum en plaats van het nieuwsfeit;
  • Plaats onderaan een noot voor de redactie met organisatienaam, contactpersoon, e-mailadres en telefoonnummer;
  • Vermeld uw bron(nen) – indien van toepassing;
  • Tags: geef meerdere tags (trefwoorden) op bij uw bericht. Uw bericht wordt daarmee vindbaar voor mensen die informatie zoeken via het zoekveld op onze site. Ook zullen tags de google ranking / vindbaarheid op internet in het algemeen bevorderen. Meerdere trefwoorden dient u te scheiden met een komma;
  • Lever afbeeldingen en/of video’s aan die bij het persbericht passen (in uw e-mail bijvoegen of separaat aanleveren). U kunt ook verwijzingen naar foto- /videomateriaal opnemen;
  • Lever verwijzingen aan naar (een) url(s) waar meer informatie over het betreffende nieuwsfeit (of de organisatie erachter) gevonden kan worden.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.