Patrick Tieleman nieuwe Director Operations McDonald’s Nederland

Datum: maart 7, 2017

Patrick Tieleman is de nieuwe Director Operations van McDonald’s Nederland. Hij volgt Robert Leene op, die zijn carrieÌ€re internationaal voortzet als Restaurant Solutions Group Officer voor de High Growth markets van McDonald’s, waar Nederland ook onderdeel van is. Patrick Tieleman was hiervoor als Manager Restaurant Technology Solutions onder andere verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe technologieën en ICT- advies aan de restaurants, die de nieuwe services zoals Table Service en de personalisatie van producten in Nederland mogelijk maken. In zijn nieuwe rol wordt hij eindverantwoordelijk voor de totale operatie van de 246 restaurants van McDonald’s in Nederland.

Vernieuwing versnellen

Patrick (38) begon zijn carrieÌ€re bij McDonald’s na zijn studie Bedrijfskundige Informatica met een ICT- project voor McDonald’s Europa. Na de succesvolle afronding hiervan zette hij zijn loopbaan voort bij McDonald’s Nederland, achtereenvolgens in de rol van Consultant Information Services, Project Manager ICT en recentelijk dus als Manager Restaurant Technology Solutions. ‘Ik ben erg blij dat ik deze volgende stap binnen McDonald’s mag zetten om bij te dragen aan de groei van McDonald’s in Nederland’, aldus Patrick Tieleman. ‘Samen met mijn teams en Franchisenemers ligt er een prachtige uitdaging om succesvolle services als Table Service en McCafé uit te breiden en toekomstige vernieuwingen voor onze gasten vorm te geven’. Patrick Tieleman is op 1 maart jl. begonnen in zijn rol als Director Operations. 

Patrick Tieleman, nieuwe Director Operations McDonald’s Nederland. Bron: FranchiseFormules.NLRobert Leene, Restaurant Solutions Group Officer (High Growth markets). Bron: FranchiseFormules.NL

 

Internationale ontwikkeling managementtalent

De kennis en ervaring van scheidend Director Operations voor McDonald’s in Nederland, Robert Leene (45), blijft behouden. Robert groeit internationaal door naar de functie van Restaurant Solutions Group Officer. In deze rol is hij onder meer verantwoordelijk voor het implementeren van gastbeleving in het High Growth segment, dat uit negen landen bestaat van Azië tot Europa. Met ervaring als manager van de eigen restaurants van McDonald’s en als Director Operations voor Nederland zal Robert een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de internationale groei van McDonald’s. Robert Leene is op 1 februari jl. gestart in zijn nieuwe internationale rol.

Manu Steijaert, Algemeen Directeur van McDonald’s Nederland, is verheugd met Patrick als Director Operations en de internationale rol van Robert. ‘Het past in de traditie van McDonald’s om talent de ruimte te geven. In zijn vorige functies heeft Patrick bewezen over een enorme dosis deskundigheid te beschikken die hij combineert met een scherp oog voor service, essentieel als het gaat om de operatie van onze restaurants. McDonald’s is in beweging en Patrick heeft zijn nieuwe positie met veel passie en enthousiasme aanvaard. Daarnaast ben ik verheugd dat McDonald’s internationaal van de ervaring en kwaliteit van Robert gebruik mag maken om verder te groeien’.

 

Over McDonald’s Nederland

McDonald’s bezorgt in Nederland haar wekelijks bijna 3 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 18.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 246 restaurants. Het streven naar kwaliteit staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.