Passeren binnen 7 werkdagen met HypotheekCompany Fastpass

Datum: maart 5, 2014

In deze drukke tijden met grote werkvoorraden bij verschillende maatschappijen presenteert HypotheekCompany een uniek concept op gebied van hypotheken, te weten HypotheekCompany Fastpass. Daar waar dossiers van andere adviseurs in de werkvoorraad belanden krijgen de adviseurs van HypotheekCompany voorrang. Met HypotheekCompany Fastpass kan de klant passeren binnen 6 of 7 werkdagen. Met maar liefst 3 geldverstrekkers zijn deze unieke afspraken al gemaakt, te weten Hypotrust, ASR en ABN-AMRO. Daarnaast is HypotheekCompany met andere maatschappijen in gesprek om ook hier deze afspraken mee te maken. De kantoren van HypotheekCompany profiteren hiermee van snelheid in combinatie met een hele scherpe hypotheekrente.

“Ondanks dat mijn klant geen haast had heb ik toch voor HypotheekCompany Fastpass gekozen”, aldus een adviseur. “Binnen 7 werkdagen lagen de stukken bij de notaris. Goed voor mijn klant en efficiënt voor mij!” gaat de adviseur verder.

Diverse adviseurs en klanten hebben inmiddels geprofiteerd van de snelheid van HypotheekCompany Fastpass.

Over HypotheekCompany

HypotheekCompany is een franchiseformule gericht op assurantiekantoren en heeft ongeveer 100 vestigingen door heel Nederland. HypotheekCompany ontzorgt en helpt adviseurs bij het uitoefenen van hun vak waarbij een aantal kernwaarden centraal staan: Persoonlijk, Helpen en Vooruitstrevend. Focus op de klant en zorg voor plezier in het werk. HypotheekCompany doet de rest.

Dat is HypotheekCompany. Dat is Helping People. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.