Partí viert tweede lustrum en opent 18e winkel

Datum: oktober 8, 2012

Van 24 september tot en met 28 oktober vieren de Partí-winkels in het hele land het 10-jarig bestaan van hun overkoepelende organisatie. De jubilerende organisatie, Partí Holding B.V., houdt zich met name bezig met de inkoop en marketing voor de aangesloten speciaalzaken. De meeste Partí-winkels bestaan al veel langer dan 10 jaar. Maar het feit dat hun overkoepelende organisatie haar tweede lustrum viert, willen de speciaalzaken in noten, koffie en chocolade niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Nog een feest viert Partí in Zoetermeer. Daar opent in het nieuwe winkelcentrum Oosterheem de 18e Partí winkel haar deuren. Sinds woensdag 3 oktober kunnen liefhebbers ook daar bij Partí terecht. Dit is alweer de 4e winkel nieuwe stijl. Hier worden noten verpakt in handige cups met hersluitbaar deksel die zo op tafel gezet kunnen worden.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_9_oktober_2012.htm#partifranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.