Papa John’s kiest MCR Retailminds voor locatieanalyses en -strategie

Datum: juni 7, 2016

De wereldwijd actieve Amerikaanse pizzaketen Papa John’s opent zeer binnenkort haar eerste vestiging in Nederland. De locatie die hiervoor gekozen is ligt in Amsterdam. Zij trekt vijf tot zeven jaar uit om tot honderd locaties in Nederland te komen.

Bij de uitrol van haar vestigingen maakt Papa John’s sinds 1 juni gebruik van de systemen en adviezen van MCR Retailminds. “Deze gebruiksvriendelijke applicaties zijn voor ons vooral zo geschikt omdat zij in het Engels beschikbaar zijn en als je de markt niet kent, zoals wij, dan maak je graag gebruik van een partij die op dit vlak haar sporen al heeft verdiend. We nemen géén onnodige risico’s als het om onze locaties gaat!”. Aldus Master-Franchisenemer in Nederland, Jitesh Patel.

Papa John’s

Papa John’s maakte al eerder dit jaar bekend naar Nederland te komen. “We zoeken momenteel samen met MCR Retailminds naar geschikte locaties”, laat Patel weten. De eerste vestiging moet in juli in Amsterdam geopend worden. Patel maakt onderdeel uit van een consortium van vijf Britse franchisenemers, die de exclusieve rechten voor Nederland hebben vergaard.

Papa John’s beschikt momenteel over bijna 4.900 restaurants, verspreid over veertig landen en is daarmee de op twee na grootste pizzabezorger ter wereld. Vijftienhonderd vestigingen bevinden zich buiten de Verenigde Staten.

MCR Retailminds

MCR Retailminds B.V. is een onafhankelijk adviesbureau, dat ondanks haar jonge karakter toch beschikt over een zeer aanzienlijke ervaring op het gebied van strategisch locatieadvies aan detailhandels-, horeca- en dienstenorganisaties. Vooral binnen franchiseorganisaties en voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland is MCR Retailminds dé aangewezen partij voor de beantwoording van alle vraagstukken die hierbij aan de orde komen. MCR Retailminds bedient met systems, raad en daad een groot aantal bekende winkelketens in Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Rituals, Subway, The Read Shop, Intersport, Hubo, Decorette, Kwalitaria, Sigma Coatings, Faunaland, Doppio Espresso en Multimate.

Nieuwsgierig hoe al deze formules hun marktgebied bepalen? Hoe zij erachter komen hoeveel consumenten er precies wonen, wat deze besteden en wie hun concurrenten zijn? Dit en nog veel meer zit vervat in MCR’s ‘QuickScan’. Bekijk in een demo-filmpje hoe overzichtelijk, snel, volledig en vooral gebruikersvriendelijk het werkt! 

 

Meer informatie

Papa John’s: Mr. Jitesh Patel; +44 121 2363399 – www.papajohns.com

MCR Retailminds: Erik van Koert; 06 41998393 erik@mcr-retailminds.nl www.mcr-retailminds.nl 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.