Otward van Schaik derde franchisenemer Safety-atwork

Datum: december 30, 2014

Op vrijdag 19 december jongstleden is de derde franchiseovereenkomst van Safety-atwork getekend. Ondernemer Otward van Schaik zal per 1 januari 2015 van start gaan in de regio Nissewaard – Haaglanden. Otward heeft in dit gebied jarenlange ervaring opgedaan in de petrochemie, de automotive en in de logistiek. Safety-atwork geeft hem de mogelijkheid om zijn kennis van deze branches en persoonlijke beschermingsmiddelen in te zetten voor zijn eigen Safety-atwork vestiging.Derde franchiseovereenkomst Safety-atwork getekend. Ondernemer Otward van Schaik zal per 1 januari 2015 van start gaan in de regio Nissewaard-Haaglanden. Bron: FranchiseFormules.NL

Wat is Safety-atwork?

Safety-atwork is specialist in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen. Er is een breed en uitgebalanceerd assortiment, samengesteld op basis van jarenlange kennis en ervaring. Daarnaast kan Safety-atwork voor haar klanten aanvullende diensten verzorgen, zoals corporate design, kledingbeheersysteem en bijvoorbeeld passervice op locatie. Deze diensten bieden klanten interessante voordelen op het gebied van onder meer gebruiksgemak, flexibiliteit, tijdbesparing en grip op de kosten. Het gehele aanbod van Safety-atwork is in een vuistdikke professionele catalogus weergegeven. 

Safety-atwork franchise

Safety-atwork is opgezet en ontwikkeld door Kalkman Handelsonderneming B.V. De jarenlange ervaring in de verkoop van gereedschappen, machines, bedrijfskleding en veiligheidsartikelen van dit gerenommeerde familiebedrijf vormt een belangrijke pijler onder het succes van Safety-atwork. De franchiseformule van Safety-atwork die gericht is op bedrijfskleding en veiligheidsartikelen, is uniek omdat er geen vergelijkbare formule in de markt is die zo’n breed aanbod in persoonlijke beschermingsmiddelen kan bieden waarbij de lokale ondernemer lean and mean blijft. De volledige logistieke en administratieve afhandeling wordt namelijk verzorgd door de centrale organisatie van Safety-atwork die de artikelen op voorraad houdt en de back office heeft staan.

Het dienstenpakket van Safety-atwork Nederland aan de franchisenemers bestaat daarnaast uit onder andere training & opleiding, marketing en verkoopondersteuning. Door deze slimme manier van samenwerken houden de lokale ondernemers veel tijd over voor de advisering van hun klanten en de opbouw van hun omzet.

Landelijke ambitie

Safety-atwork gaat voor landelijke groei en biedt commercieel actieve en ondernemende mensen de kans om met de Safety-atwork formule te bouwen aan hun eigen bedrijf. Er is nog een aantal gebieden beschikbaar. Safety-atwork staat open voor gesprekken met ondernemende mensen die hun mogelijkheden willen onderzoeken. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.