Oproep aan formules: verleen medewerking aan de franchise statistiek 2017

Datum: januari 27, 2017

Hierbij nodigt de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) alle franchisegevers in Nederland uit om mee te werken aan de franchise statistiek over het jaar 2016. Voor de duidelijkheid: het gaat niet alleen om de eigen leden, maar ook franchiseformules die nog niet lid zijn van de NFV worden uitgenodigd om deze enquete in te vullen. 

Al vanaf 1985 brengt de NFV de omvang en ontwikkeling van franchising in Nederland in kaart door middel van een statistiek. Het is een belangrijk onderzoek om de ontwikkelingen en de kracht van franchise in Nederland inzichtelijk te maken.

Wij vragen hierbij om uw medewerking. Individuele gegevens worden op brancheniveau voor de statistiek gebruikt en zijn niet te herleiden tot bedrijfsniveau.


Klik hier voor de enquete

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.