Opening Vitaminstore Karel Doormanstraat Rotterdam

Datum: augustus 1, 2017

Gezond leven staat volop in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar een deskundig advies en een ruim assortiment gezondheidsproducten nog steeds sterk toenemen. Daarom is er onlangs een tweede Vitaminstore geopend in Rotterdam. Naast de Meent is er nu ook eentje gevestigd in de Karel Doormanstraat.

Het frisse en uitnodigende concept van Vitaminstore bevat voedingssupplementen, natuurcosmetica, sportvoeding en andere producten voor een healthy lifestyle, zoals blenders en hippe waterflesjes. Vitaminstore gaat ervanuit dat een gezond lichaam een fijne basis is voor een goed leven. Ieder lichaam is anders en dus staan de gespecialiseerde gezondheidscoaches van Vitaminstore klaar om eenieder te voorzien van persoonlijk advies.

De winkel, gelegen in de Karel Doormanstraat 376, is het vijfendertigste filiaal van Vitaminstore, andere locaties zijn onder andere te vinden in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Den Haag.

Kom nu langs en profiteer t/m 6 augustus van diverse openingsaanbiedingen, zoals 1 + 1 magnesium en bij alle aankopen een gratis shopperbag.

Vitaminstore ‘every body happy’. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.