Opening vijfde GooodyFooods-winkel en 1e GooodyCafé

Datum: december 31, 1969

Wessanen Benelux opent vandaag samen met de ondernemers Willemien en Stephan Blankenaauw in Apeldoorn de vijfde vestiging van GooodyFooods. Naast een uitgebreid assortiment biologische producten, biedt deze vestiging een nieuw horeca-concept waarin thee een hoofdrol speelt. Met de formule GooodyFooods speelt Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux, in op de snelgroeiende belangstelling voor duurzaam geproduceerd, gezond en lekker eten bij een breed publiek.

GooodyFooods Apeldoorn beschikt met een assortiment van ruim 6.000 producten over een zeer ruime keuze aan 100% biologische producten. Nieuw is het GooodyCafé met 35 zitplaatsen. Dit is een verdere stap in de ontwikkeling van de GooodyFooods-formule waarin Wessanen Benelux de kracht van een speciaalzaak combineert met de gemakken van een supermarkt en de gastvrijheid, sfeer en verleiding van horeca. Duurzaam boodschappen doen, wordt bij GooodyFooods leuk en inspirerend.

Teapuccino, Chai Latte, winter Smootea, teacake van groene thee
GooodyCafeIn het GooodyCafé in Apeldoorn is een speciale rol weggelegd voor thee en de beleving rondom thee. De klant heeft in het GooodyCafé de keuze uit vele varianten van verse thee, tea specials en verrassende foodrecepten met thee.

Jeremy Deacon, Managing Director Wessanen Benelux is enthousiast over dit nieuwe horeca-concept: “Thee is bezig aan een nieuwe opmars. Terecht, want je kunt er heel veel mee doen. Om dat te laten zien, hebben we de eerste vrouwelijke theesommelier van Nederland, Kasia Vermaire, gevraagd speciaal voor GooodyFooods een aantal unieke specialteas en foodrecepten met thee te ontwikkelen, zoals Teapuccino, Chai Latte, winter Smootea en een teacake van groene thee. Ware smaaksensaties waar we trots op zijn. Natuurlijk is er in het GooodyCafé naast thee ook volop keuze in verse slow juices, heerlijke organic koffie, gebak, broodjes, salades etc. Allemaal 100% biologisch en 100% vers bereid.”

Verseilanden met groenten, kazen, vlees en kant-en-klaar
GooodyFooods vestiging Apeldoorn - InterieurGooodyFooods mikt op de groeiende groep mensen die bewust omgaat met voeding, maar geen concessies wil doen aan smaak, kwaliteit of productuitstraling. De klant weet zeker dat wat hij bij GooodyFooods koopt, goed is in de breedste zin van het woord: gegarandeerd biologisch, waar mogelijk fairtrade of Demeter en zoveel mogelijk van dichtbij. En in een winkelomgeving waar boodschappen doen vooral ook leuk en inspirerend is. Een goed voorbeeld hiervan is de presentatie van groenten, kazen, vlees en kant-en-klaar producten op aantrekkelijke verseilanden. Net als de presentatie van het grootste biologische wijnassortiment die de consument vindt in de wijnhoek.

Willemien en Stephan Blankenaauw - GooodyFooods ApeldoornDe GooodyFooods-winkel in Apeldoorn is gevestigd aan de Hofstraat 117c en wordt geleid door Willemien en Stephan Blankenaauw.

Er zijn al GooodyFooods-vestigingen in Almere, Hilversum, Zwolle en Zaandam. Deze nieuwe vestiging is de volgende stap in het streven van Wessanen Benelux naar een landelijke dekking voor GooodyFooods binnen twee jaar.

Bron: Wessanen Benelux

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.