Opening Taco Mundo Zoetermeer

Datum: maart 11, 2014

Taco Mundo Zoetermeer opende op 10 maart 2014 haar deuren voor het publiek. De Mexicaanse formule is neergestreken aan de Oranjelaan 1 te Zoetermeer. Franchisenemer Evan Oei is erg enthousiast over de opening. Oei: “Ik denk dat Zoetermeer toe is aan een alternatief voor de bekende Pizza, Grill of Chinese bezorggerechten. Taco Mundo voorziet in deze behoefte en ik kan dan ook niet wachten om de inwoners van Zoetermeer te verblijden met onze Mexicaanse gerechten”.Taco Mundo opent in Zoetermeer

Over de Taco Mundo formule

Taco Mundo is dé Mexicaanse food formule. Met het assortiment dat bestaat uit Taco’s, Burrito’s, Enchilada’s, Fajita’s en Salades, is Taco Mundo een gezond alternatief in de markt. De vestiging in Zoetermeer is de 15e locatie van de keten. Gerechten kunnen worden afgehaald, bezorgd aan huis óf ter plekke worden genuttigd. Het bestellen van de gerechten kan middels het centrale telefoonnummer of de website van Taco Mundo. Onlangs heeft de formule een vestiging geopend in het centrum van Delft. Taco Mundo opent begin volgende maand tevens een vestiging in Rotterdam-Oost. De keten verwacht op korte termijn de opening van meer vestigingen bekend te maken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.