Opening nieuwe INTERSPORT-vestiging

Datum: september 4, 2012

De sportformule INTERSPORT heeft op 17 augustus een vestiging geopend in het centrum van Eindhoven. Voor eigenaar Johan van den Broek is dit zijn 4e INTERSPORT-winkel in de regio Eindhoven. Naast een vestiging te Eindhoven op de Limburglaan (1800 m²) heeft Johan nog een vestiging in Veldhoven (700 m²) en Valkenswaard (450 m²). Deze nieuwe winkel (1000 m²) is opgezet volgens het recent vernieuwde INTERSPORT-winkelconcept. Binnen de ‘sportwerelden’ zijn bijvoorbeeld de schoenen, kleding en hardwaren zoveel mogelijk per sport(moment) bij elkaar gebracht. INTERSPORT heeft 85 sportwinkels in Nederland en maakt deel uit van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 43 landen.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Opening-nieuwe-INTERSPORT-vestiging.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.