Opening compleet nieuwe SPAR City in Breda

Datum: augustus 18, 2016

Op donderdag 18 augustus opende Djordy de Nooijer (23 jaar) een compleet nieuwe SPAR City in de Willemstraat in Breda. De Willemstraat is de aanloopstraat voor alle wandel- en fietsverkeer tussen het station en de binnenstad van Breda. Het gebied rondom station Breda is recent volledig op de schop gegaan en wordt begin september officieel geopend door staatssecretaris Sharon Dijksma. Los van de vele passanten (studenten, in de stad werkende mensen en “shoppers”), wonen er ruim 2000 mensen in de stationsbuurt en zullen er in komende jaren zo’n 500 woningen worden gebouwd. 

Ondernemer

Djordy de Nooijer is een jonge, doelbewust en gedreven ondernemer. Naast werkzaam te zijn geweest in het bedrijf van zijn vader (Eismann diepvries thuisdienst), heeft hij als teamleider in een grote supermarkt in Etten-Leur ervaring opgedaan. Djordy heeft er zin in als zelfstandig ondernemer een eigen winkel te gaan exploiteren.

Rol van SPAR City Breda

SPAR City Breda zal inspelen op de behoefte van de consument ter plaatse. Daarbij moet worden gedacht aan een snel ontbijt in de ochtend, een lekker tussendoortje, een gezonde lunch en aan alles voor de kleine boodschappentrip. Een compleet assortiment met veel gemakkelijk en snel klaar aanbod. Ook in deze winkel zullen de inmiddels bekende – meal deals – niet ontbreken. 

Wil jij ook je eigen SPAR City Store?

Heb jij minimaal drie jaar leidinggevende ervaring in de supermarktbranche en ben jij enthousiast en ambitieus?

Meld je dan nu aan en download de franchisebrochure.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.