Open jouw eigen Personal Fitness Nederland studio!

Datum: juli 18, 2016

Heb jij altijd al gedroomd van je eigen personal fitness studio? Wil jij iedere dag bezig zijn met bewegen, voeding en het het motiveren van mensen? Ben je vastbesloten jouw bedrijf tot een succes te maken? Dan is dit je kans! Personal Fitness Nederland zoekt gedreven (startende) ondernemers die een eigen fitness studio willen runnen.

De animo voor het openen van een eigen Personal Fitness Nederland studio is ongekend. Hoewel Personal Fitness Nederland sinds 2011 bestaat, is zij sinds december 2015 pas officieel gaan franchisen. Het succes wordt toegeschreven aan het feit dat het een concept is met lage investeringen maar toch een full service dienstenpakket voor franchisenemers. 

Omdat er een verdere groei wordt verwacht, organiseert Personal Fitness Nederland iedere maand meerdere bijeenkomsten. Deze vinden plaats in het eigen trainings- en opleidingscentrum voor franchisenemers in Tilburg. De eerstvolgende franchise informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 juli. Op deze datum staan twee sessies gepland. De eerste begint om 14.00 uur en de tweede sessie vangt om 19.00 uur aan. 

Meld je nu aan voor één van deze bijeenkomsten en wordt vrijblijvend op de hoogte gebracht van alle informatie over het openen van je eigen Personal Fitness Nederland studio. 

Klik hier om je aan te melden')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.