Open avond fit20 op 2 mei in Groningen

Datum: maart 24, 2014

Wil jij van personal training een full-time job maken met een uitstekend toekomstperspectief? Altijd al graag je eigen bedrijf willen hebben, maar ook deel uitmaken van een succesvol team? Op vrijdag 2 mei a.s., van 18;00 – 19;30 uur, organiseert de formule fit20 een bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is om als zelfstandig personal trainer te gaan werken onder de vlag van fit20. De formuledirectie is meer specifiek op zoek naar ambitieuze, sportminded ondernemers uit Noord- en Oost-Nederland voor het openstaande franchise-aanbod in plaatsen als Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Hoogeveen, Meppel, Emmen en Assen. 

Tijdens de open avond ontvangen belangstellenden alle benodigde informatie over het opereren binnen dezeDe studio van fit20 in Groningen aan de Peizerweg 140dsnelgroeiende formule. De bijeenkomst vindt plaats in de fit20-studio aan de Peizerweg 140d in Groningen (routebeschrijving). De franchisegever, dhr. Walter Vendel, zal persoonlijk uitleg verschaffen over alle ‘ins en outs’ van de formule. De franchisenemer uit Groningen, dhr. Ron Jobing zal aanwezig zijn om over zijn eigen ervaringen als franchisenemer bij fit20 te vertellen. Na afloop is er volop gelegenheid om de fit20-studio te bekijken en vragen te stellen. 

Deelnemen

U kunt zich aanmelden voor deelname aan de open avond door een mailtje met naam en telefoonnummer te sturen naar: info@franchiseformules.nl. Wij bellen u ter bevestiging van uw aanwezigheid. U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met de redactie van FranchiseFormules.NL en uw aanwezigheid op de open avond kenbaar maken. U kunt uw partner (of een andere introducé) eveneens opgeven en meenemen naar de bijeenkomst.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.