Op 16 juni consultatie bijeenkomst Nederlandse Franchise Code

Datum: juni 8, 2015

De Nederlandse Franchise Code (NFC) is de nieuwe code voor de gehele franchise sector. Afgelopen jaar is de franchise sector veelvuldig in het nieuws geweest. Op verzoek van minister Kamp heeft de sector gewerkt aan een set gemeenschappelijke maatregelen die verwerkt zijn in de Nederlandse Franchise Code. De NFC is ontwikkeld door de schrijfcommissie die bestaat uit vertegenwoordigers vanuit de franchisegevers en franchisenemers en gefaciliteerd wordt door het ministerie van Economische Zaken.

De commissie presenteert de NFC ter consultatie aan de sector waarna een ieder die betrokken is in de sector 6 weken de gelegenheid heeft erop te reageren. Het eindresultaat hiervan zal op 3 september aan minister Kamp worden aangeboden.

In Nederland zijn er ruim 740 formules en 30.000 franchisevestigingen met een omzet van 31 miljard euro en 288.000 medewerkers.


Datum / locatie bijeenkomst

Dinsdag 16 juni 2015 om 11.30De Nederlandse Franchise Code (NFC) is ontwikkeld door een schrijfcommissie bestaande uit vertegenwoordigers vanuit de franchisegevers en franchisenemers. Het proces werd gefaciliteerd door het Ministerie van Economische Zaken. Op de foto v.l.n.r.: Jos Boot, Patricia Hoogstraaten, Ab van der Borg, Jeannine de la Bursi, Gerald ten Have en Sarah-Lee Tilly. Bron: FranchiseFormules.NL

New Babylon Meeting Center

Zaal 2.1

Anna van Buerenplein 41a, Den Haag

 


Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan de bijeenkomst (RSVP) kan bij Stephanie van Oostrum, Communicatie adviseur schrijfcommissie NFC:

gsm:   0624635425
email: stephanievanoostrum@gmail.com         

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.