Op 10 mei weer NFV-seminar voor startende franchisenemers

Datum: april 15, 2016

Op dinsdag 10 mei a.s. organiseert de Nederlandse Franchise Vereniging voor de derde keer het seminar ‘Goed voorbereid aan de start’.

Telkens weer blijkt het belang dat (potentiële) franchisenemers zich goed voorbereiden op het ondernemerschap bij een franchiseformule. Zo wordt mede voorkomen dat men later voor verrassingen komt te staan. 

Een aantal zaken moet door de (potentiële) franchisenemers goed worden overdacht. Hij of zij moet o.a. inzicht krijgen in de formule zelf, het concept, de samenwerkingsvorm franchise en de belangrijkste juridische en bedrijfseconomische aspecten.

Het seminar wordt in samenwerking met Flynth, Ludwig & Van Dam Advocaten en Visie op Zaken georganiseerd. 

Meld je hier aan

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.