Ook partner worden bij FranchiseFormules.NL?

Datum: juli 22, 2015

Door de snelle toename van het aantal franchiseformules in ons land is ook de vraag naar professionele franchise begeleiding, advisering en (online) recruitment van franchisenemers toegenomen. Om aan deze vraag tegemoet te komen opereert FranchiseFormules.NL in de markt als samenwerkend ondernemersverband. Formules kunnen onze partners uit de Adviestak inzetten voor diverse franchise-gespecialiseerde diensten.

De bij FranchiseFormules.NL aangesloten partners zijn allen zelfstandige ondernemers die ruime ervaring hebben met het businessmodel franchise. Sommige partners zijn retail-/franchise consultant, anderen zijn specialist op het gebied
van (online) recruitment of actief als franchise-gespecialiseerd jurist. 
Binnen het samenwerkingsverband kunnen de partners gebruik maken van de formule database, de kandidatenbank, de naamsbekendheid en het wervend vermogen van de community FranchiseFormules.NL.

Op organisatieniveau wordt door FranchiseFormules.NL o.a. samengewerkt met de Rijksuniversiteit Groningen, stichting Franchise Keurmerk, The Question Library (TQL), Franchise Connect, AG Hart Advocaten, Franchise- & Formulebeurs Onderneem ’t! en de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). 

Wat alle partnerships gemeen hebben is dat FranchiseFormules.NL zich samen met haar partners inzet om kennis en ervaring te delen. De partners komen daarom regelmatig bijeen om actuele zaken uit de franchisebranche te bespreken en recente ervaringen uit te wisselen. Door aan te sluiten bij de FranchiseFormules.NL Adviestak profiteert u dus mee van de inbreng van de overige (kennis)partners. 

Nieuwe partners (franchise experts, franchise adviseurs, online recruiters of organisaties) die interesse hebben in samenwerking met Franchising Etc. kunnen informatie aanvragen via de website van Franchising Etc. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.