Ook op 5 december een banketletter ontvangen?

Datum: november 17, 2015

Een veel gestelde vraag op onze afdeling verkoop; “Kunt u op 5 december in alle filialen een banketletter bezorgen en kan dat met een persoonlijke boodschap en ons logo?”

Ja!  Dat kunnen we bij banketletters.nl als geen ander. Verras uw franchisenemers, personeel of klanten met een heerlijke sinterklaasattentie voor bij de koffie. Delen maakt gelukkig. Een kleine attentie laat uw blijk van waardering zien. Wij doen dat voor tal van formules, zoals Kruidvat,  Kwik-fit en Rituals, al jaren lang.

Alleen deze week kunt u nog bij de Sint iets regelen. Dus, niet treuzelen maar snel bestellen.
Onze adviespiet zit al klaar. We regelen het graag goed, snel en betrouwbaar.

Bel 078 890 77 66 of stuur een mail naar adviespiet@banketletters.nl

Als het gaat om een zak met pepernoten of strooigoed, chocoladeletters, banketletters of andere lekkernijen, je vind het bij Banketletters.nl

Banketletters.nl is een onderdeel van Fortune Factory BV | www.banketletters.nl  | 078 890 77 66 | Alblasserdam

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.