Ontzorgd Verhuizen genomineerd voor Franchise Starter Award 2018

Datum: juli 5, 2018

De prijs ter waarde van 10.000 euro bestaat uit onder andere juridische ondersteuning, een wervingspakket voor nieuwe franchisenemers en consultancy. Dat kunnen wij heel goed gebruiken. Want het opzetten van een franchiseformule vraagt veel tijd én kennis. Die steken wij er zelf natuurlijk in, maar wij hebben niet alle wijsheid in pacht. Daarom werken wij graag samen met professionals die ons begeleiden op juridisch gebied en bij de werving van franchisenemers.

Waarom kiezen wij voor een franchiseformule?

Ontzorgd Verhuizen is in 2010 in Leeuwarden bedacht en opgericht door Marc van der Veen. Inmiddels zijn we in Friesland, Groningen en Drenthe al aardig bekend. Ook merken we dat er uit andere delen van Nederland steeds meer vraag komt naar onze seniorenverhuizingen. Om die vraag goed aan te kunnen en nog meer mensen van dienst te kunnen zijn, werken wij het liefst samen met andere ondernemers. Onze ambitie is namelijk niet om een grote personele organisatie te zijn – met alles wat daarbij komt kijken – maar om ons te kunnen blijven focussen op de kern van wat wij het liefst doen: senioren ontzorgen tijdens hun verhuizing.

Helpt u ons naar de juryronde?

Naast Ontzorgd Verhuizen zijn er nog 8 andere startende franchiseformules genomineerd (gefeliciteerd allemaal!). De 3 formules met de meeste stemmen gaan door naar de juryronde.

Bent u fan van Ontzorgd Verhuizen? Geef ons dan uw stem op Franchise Starter Award 2018/Ontzorgd-Verhuizen.

Alvast heel erg bedankt!

DELEN

Franchiseformule: Ontzorgd Verhuizen

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.