(Ont)spannende ontwikkelingen FloatCenter Amsterdam

Datum: december 23, 2014

Ondernemer Colinda Lentze heeft sinds de overname van FloatCenter Amsterdam in november jl. niet stilgezeten. Op dit moment biedt haar FloatCenter aan de Nieuwe Kerkstraat 5k 6 FloatRooms, 3 massageruimten en een Spa Capsule. Vanaf januari kunnen klanten ook gebruik maken van een Hamman ruimte met een stoomsauna en van een Finse sauna met een koud dompelbad en jacuzzi. Daarnaast wordt er een schoonheidssalon toegevoegd die gericht is op huidverbeterings­technieken. “Graag zie ik dat iedereen die hier vermoeid of gespannen binnenkomt, na korte tijd weer hersteld en ontspannen de deur uitgaat en natuurlijk weer terugkomt” aldus Lentze.

Wat is floaten?

Floaten komt er in het kort op neer dat je drijft op ruim 30 cm zout water in een speciaal daarvoor ontwikkeldeFloaten is de manier om de diepste ontspanning te bereiken. Bron: FranchiseFormules.NL
floatcabine of floatroom. Floaten is de manier om de diepste ontspanning te bereiken. Tijdens het floaten worden de prikkels zwaartekracht, geluid en licht uitgesloten. De effecten van floaten zijn jarenlang wetenschappelijk onderzocht en tonen aan dat floaten de meest effectieve methode is tegen onder meer stress, oververmoeidheid en overbelasting (zowel fysiek als mentaal).

FloatCenter

FloatCenter startte in 2007 in Den Haag. FloatCenter maakte als eerste in Nederland gebruik van de Ocean FloatRoom. Deze FloatRoom heeft een mooi design en biedt vele voordelen ten opzichte van de meer claustrofobische floattanks. Afhankelijk van de locatie biedt FloatCenter naast het floaten aanvullende behandelingen voor een optimale ontspan- / hersteldag, waaronder massages en Finse sauna.

Landelijke ambitie

FloatCenter gaat voor landelijke groei en kiest voor samenwerking op basis van franchise. Het unieke FloatCenter concept en lokaal ondernemerschap vormen een ijzersterke combinatie. FloatCenter franchise kan als solitair center worden gerund en is daarnaast een interessante aanvulling voor gevestigde ondernemers in branches als zorg & welzijn, sport, wellness en hotellerie. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.