Onduidelijkheid over ijsketen Talamini na overlijden directeur

Datum: april 28, 2015

Er is onduidelijkheid ontstaan over de zeven vestigingen van IJssalon Talamini Gelato na het plotselinge overlijden van de Dordtse eigenaar Riccardo Talamini anderhalve week geleden. De ijssalons zijn open, maar de ijsfabriek in Dordrecht was deze week gesloten.

Dat schrijft AD.nl . Minder dan een maand geleden opende Talamini z’n zevende ijssalon in Dordrecht. Nu Talamini is overleden tasten de franchisenemers in het duister over de toekomst. Ze hopen de naam van de keten te mogen blijven gebruiken. Alle ijssalons zijn en blijven open verzekert een ondernemer die door de krant wordt geciteerd. Ze krijgen namelijk nog gewoon ijs geleverd. Volgens de krant zou Talamini Gelato met grote schulden kampen. Het bedrijf is echter niet voor commentaar bereikbaar.

Bron: Out-of-Home Shops

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.