Ondernemers met hart voor onderwijs gezocht

Datum: juni 24, 2014

Zo tegen het eind van het schooljaar rollen de aanvragen voor ons na-schools programma binnen via onze bestaande relaties; scholen, BSO-organisaties en multi-nationals. Lekker druk dus met inplannen, werven en selecteren van leerkrachten en uiteraard ook de nodige marketing activiteiten uitzetten. In de zomervakantie breekt er een relatief rustige periode bij ons aan. Sommige franchisenemers sluiten hun toko dan volledig en gaan lekker lang weg. Regelmatig checken en reageren op e-mails kan tenslotte vanuit overal in de wereld. Weer anderen gaan 2-3 weken even goed weg en uit, laten een collega franchisenemer de “achterwacht” doen en gebruiken de overige weken om eens lekker aan die zaken te werken, die normaal blijven liggen.Succesformule Bilingual Kids organiseert weer een ondernemers bijeenkomt op 3 juli 2014 in Arnhem. Bron: FranchiseFormules.NL

Ondernemen in een aan het onderwijs gerelateerde formule heeft zo zijn voordelen.

Lijkt het je ook wat om hier meer over te weten? Er is namelijk steeds meer vraag naar onze diensten. Vroeg Engels is en blijft een hot-item. Steeds meer scholen willen vvto (Vroeg vreemde talen onderwijs) invoeren en het rijk trekt er steeds meer geld voor uit. Wij bewegen al jaren mee met deze ontwikkeling en er is een bewezen plek voor ons in deze ontwikkeling.

Tijdens onze alweer 3e informatiemiddag op 3 juli in Arnhem vertellen we je uitgebreid hoe jij deel kan uitmaken van onze succesformule. Klik hier om aan te melden.

Meer informatie over Bilingual Kids vindt u in het formuleprofiel op deze website. U kunt zich hier ook kandidaat stellen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.