Ondernemer worden? Domica zoekt Mobiele Makelaars!

Datum: april 4, 2016

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als ondernemer? Wil je zelf je dag kunnen indelen in een vrije werkomgeving met flexibele werktijden? Dan is Domica voor jou de sleutel tot succes!

Domica is de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven ondernemers. Ben jij de nieuwe franchisenemer, in je eigen gekozen werkregio, die ons Domica team komt versterken? Ben je ambitieus en heb je een ondernemersgeest? Heb je affiniteit met de dynamische onroerend goed markt? Dan heb jij alles in je om een succesvolle Mobiele Makelaar te worden bij Domica!

Domica helpt je direct op weg met een compleet Domica ondernemerspakket. Je krijgt een lease auto in de Domica huisstijl, een laptop met alle Domica programma’s en bestanden, een lokaal telefoonnummer, inhoudelijke- en commerciële trainingen, drukwerk, POS-materiaal en natuurlijk de ondersteuning van het Domica team. Je werkt als mobiele makelaar dus nooit alleen. De missie van Domica is niet voor niets: “Bij Domica voelt iedereen zich thuis”.. dus ook jij!

Bekijk meer informatie over ons in het formuleprofiel op deze website of meld je aan voor een vrijblijvend gesprek via bijgaand aanvraagformulier (scroll naar beneden).

Wil je direct met ons in contact komen dan kun je ook op donderdag 7 of vrijdag 8 April onze stand bezoeken op de jaarlijkse franchisebeurs Onderneem ’t! in Hoevelaken. Wij staan in beurshal 2, stand nr.14.  

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.