Onderneem “˜t! bij Optie1

Datum: februari 26, 2015

Bezoek de Optie1 stand op de 12e editie van de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t!. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 april is in Expo Hoevelaken dé beurs waar franchisegevers /formule-organisaties in contact komen met kandidaat-franchisenemers. Tijdens de beurs komen wij graag in contact met jou om te praten over de specifieke mogelijkheden van franchising bij Optie1 in jouw regio. Dus ben je geïnteresseerd om franchisenemer te worden in de telecombranche, bezoek dan onze stand (nr. 5, Beurszaal 1).

Op de beursvloer zijn overigens ook twee seminarruimtes ingericht waar voortdurend voorlichting wordt gegeven. Door de inzet van kleinschalige seminars door franchisegevers en door specialisten uit diverse disciplines kun je geïnformeerd worden over alle ins & outs van het franchisen.

Gratis entreekaarten? Via www.ikwordondernemer.nl kun je gratis kaarten aanvragen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.