Onderneem “˜t! bij Maxx aanhuurmakelaars

Datum: maart 2, 2014

Bezoek de stand van Maxx aanhuurmakelaars (nr. 33) op de 11e editie van de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april vindt in het Euretco-gebouw in Hoevelaken dé beurs plaats waar franchisegevers in contact komen met kandidaat-franchisenemers. Tijdens de beurs komen wij graag in contact met jou om te praten over de mogelijkheden van franchising bij Maxx aanhuurmakelaars. Dus spreekt deze formule en branche je aan dan kun je direct al je vragen stellen aan de formule-eigenaar en wellicht al een 1e afspraak maken.

Op de beursvloer zijn ook twee seminarruimtes ingericht waar voortdurend voorlichting over franchise wordt gegeven. Door de inzet van kleinschalige seminars door franchisegevers en door specialisten uit alle disciplines kun je geïnformeerd worden over alle ins & outs van het businessmodel franchising. De seminars worden ondermeer verzorgd door het UWV, de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, consultants maar ook met name door de aanwezige franchisegevers zelf.

Stand van FranchiseFormules.NL 

Als kandidaat-franchisenemer ontvangen wij je natuurlijk ook graag in de FranchiseFormules.NL stand om je in te lichten over allerlei andere franchise opportunities (pal naast Maxx aanhuurmakelaars). Als je je vantevoren inschrijft in onze kandidatenbank nemen wij ter plekke de voordelen van een franchise begeleidingstraject met jou door. 

Gratis entreekaarten

Geen zin om in de rij te staan? Via deze url kun je gratis je entreekaart(en) printen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.