Onderneem “˜t! bij City Box

Datum: maart 4, 2014

Bezoek de stand van City Box (nr 33) op de 11e editie van de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april vindt in het Euretco-gebouw in Hoevelaken dé beurs plaats waar franchisegevers in contact komen met kandidaat-franchisenemers. Tijdens de beurs komen wij graag in contact met jou om te praten over de mogelijkheden van franchising bij City Box. Dus spreekt deze formule en de self-storage branche je aan dan kun je direct al je vragen stellen aan een vertegenwoordiger van de formule en wellicht al een 1e afspraak maken.

Gratis entreekaarten

Geen zin om in de rij te staan? Via deze url kun je gratis je entreekaart(en) printen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.