Onderneem “˜t! 2014: 11 en 12 april in Hoevelaken

Datum: december 8, 2013

De beursorganisatoren van de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t!, Franchise+ en First Formula, hebben de nieuwe data voor de beurs bekend gemaakt. De beurs voor de franchisewereld vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 april 2014 in het Euretco-gebouw in Hoevelaken. FranchiseFormules.NL is mediapartner van deze beurs en zal u via de community, nieuwsbrief en gerelateerde social media op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Franchisebeurs 'Onderneem 't! in 2014 weer bij Euretco in Hoevelaken

“In 2014 vindt de 11e editie van de Onderneem ‘t! beurs plaats. We hebben wederom voor de beurslocatie van Euretco gekozen, aangezien dit ons, de standhouders en de bezoekers de afgelopen jaren goed is bevallen”, vertelt beursorganisator Guido van der Horst. “Het afgelopen jaar hebben we voor het eerst het horecaplein op de beursvloer geïntroduceerd, hier konden franchiseformules aan meewerken. Dit is bij de formules en bezoekers goed ontvangen, vandaar dat we hier in 2014 zeker een vervolg aan gaan geven!”, besluit Guido.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.