Officiële opening Pitch&Putt Koudum door Foppe de Haan

Datum: oktober 1, 2012

De Pitch&Putt Golfbaan Koudum is al enige tijd toegankelijk voor publiek. Op 28 september werd echter de 4e Pitch&Putt Golfbaan in Friesland officieel geopend. Op deze dag werd door niemand minder dan Foppe de Haan samen met burgemeester drs. H. Apotheker de opening verricht in de vorm van een korte wedstrijd. Ten overstaan van de genodigden lieten beide heren zich van hun sportiefste kant zien door een balletje te slaan.

Uniek en uitdagend
De 18 holes Pitch&Putt Golfbaan in Koudum ligt centraal in het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland en elke hole is uniek. Met lengteverschillen en hindernissen als vijvers, bomen en zandbunkers is elke hole even uitdagend om te spelen. Elk van de 23 Pitch&Putt Golfbanen in Nederland is verschillend qua ontwerp en beleving. Specifiek aan de baan in Koudum zijn de glooiing en waterpartijen. Door de reeds bestaande hoogteverschillen aan de rand van Koudum is de golfbaan uitstekend inpasbaar in het landschap. Pitch&Putt Golf liefhebbers uit binnen- en buitenland zullen hierdoor veel plezier beleven op deze nieuwe baan.

Het ‘Foppe Fonds’
De officiële opening stond ook in het teken van het ‘Foppe Fonds’. Dit fonds is door Foppe de Haan ingesteld en streeft er naar alle kinderen aan het sporten te krijgen. Hierbij worden vooral hulpbehoevende kinderen ondersteund. Pitch&Putt Golf Koudum draagt het ‘Foppe Fonds’ een warm hart toe. De opbrengst van de opening zal dan ook ten goede komen aan dit uitstekende initiatief. Daarnaast zal Pitch&Putt Golf Koudum het eind bedrag met nog een € 500,- verhogen.

Sterke ontwikkeling van de franchiseorganisatie
Behalve de baan in Koudum is er onlangs ook een baan in Esonstad geopend en kan men per 16 september ook terecht bij Pitch&Putt Golf Oirschot. Daarnaast is er inmiddels ook gestart met de aanleg van Pitch&Putt Golf Doetinchem. Naar verwachting kan hier medio 2013 gespeeld worden. Met ruim 20 banen is Pitch&Putt Golf in Nederland de grootste franchisegever in deze tak van sport en hard op weg naar een landelijke dekking.

Bron: Bondsbureau NPPB

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.