Officiële opening pilot store Baderie

Datum: juli 2, 2012

Op vrijdag 6 juli wordt de pilot store van Baderie geopend in Woerden. Baderie Woerden is de eerste showroom met de inrichting volgens het nieuwe Baderie storeconcept. Gert Berkel, formulemanager van Baderie: ‘Baderie maakt als formule het verschil door uitstraling en functionaliteit even belangrijk te maken. Dit is ook doorvertaald in het nieuwe storeconcept.’

Baderie Woerden is uitgekozen als pilot store nadat het pand begin januari 2011 volledig afbrandde. Deze keuze versnelde het proces van het ontwikkelen van het nieuwe storeconcept. De pilot store levert input voor het verder uitrollen van het nieuwe concept. Nieuwe vestigingen worden gegoten in het nieuwe storeconcept, dit geldt ook voor bestaande vestigingen die gaan verbouwen.

Het nieuwe Baderie storeconcept, zoals nu te zien is in Baderie Woerden, laat alle mogelijkheden zien op het gebied van sanitair en tegels. Gert Berkel: ‘De showroom heeft een eigentijdse sfeer en inspireert door diverse badkameropstellingen maar ook door het presenteren van losse producten. Een belangrijk uitgangspunt voor de inrichting is dat de bezoeker in alle rust de juiste keuzes kan maken. In het storeconcept zijn ook digitale middelen opgenomen, zoals digitale prijskaarten, een projectiescherm en tv-schermen die continue informatie geven.’

Bron: Baderie

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.