O’chelle sluit zich aan bij DA en MOOI Parfumerie

Datum: oktober 10, 2012

DA Drogisterij en Parfumerie verwelkomt op korte termijn 29 winkels binnen haar winkelbestand. Ondernemer Henk van der Doelen, van de Brabantse drogisterij-formule O’chelle, heeft besloten zich met alle 29 winkels bij de DA winkelformule aan te sluiten. Een aantal vestigingen zal in het nieuwe gecombineerde formule-format DA en MOOI Parfumerie worden omgebouwd. De overgang zal gefaseerd plaatsvinden. Henk van der Doelen: “In 2008 hebben we afscheid genomen van DA en zijn we onze eigen formule gestart. Nu, bijna 5 jaar later, is het tijd om de balans op te maken en een gezonde visie te ontwikkelen ten aanzien van de toekomst. Wij willen verder investeren in onze winkels en denken dat we daar het beste uit kunnen halen door een intensieve samenwerking aan te gaan met een grote, stabiele speler in de markt. DA is een vertrouwde naam in onze branche  en een sterke formule. De nieuwe weg die het bedrijf is ingeslagen met de lancering van het nieuwe formuleconcept spreekt ons zeer aan. Natuurlijk hebben we ook zorgvuldig gekeken naar andere partijen, maar de DA-formule, en de combinatiemogelijkheid met MOOI Parfumerie, gaf ons en onze winkels het meeste vertrouwen. De visie op bedrijfsvoering, formule en het ondernemerschap sluiten naadloos aan op onze visie.”

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Ochelle-sluit-zich-aan-bij-DA-en-MOOI-Parfumerie.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.