Nomineer uw Franchisenemer van het Jaar

Datum: februari 5, 2014

Deze week is de laatste week om franchisenemers te nomineren voor de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing, nomineren kan namelijk tot en met 10 februari. Alle franchisenemers die korter dan 2 jaar geleden zijn gestart komen in aanmerking voor deze prijs. Wilt u een franchisenemer nomineren? Geef hem of haar dan op via info@ikwordondernemer.nl o.v.v. naam, formule, vestiging en foto van de franchisenemer.

Na het nomineren, volgt de stemronde. De 3 genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de eindronde. “Afgelopen jaren werd de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing door veel franchiseformules met beide handen aangegrepen om hun formule en franchisenemer de nodige media-aandacht te bezorgen”, legt beursorganisator Guido van der Horst uit. Tijdens de beursborrel op vrijdag 11 april wordt de prijs uitgereikt. De winnaar ontvangt een bokaal en een cheque ter waarde van € 500,-. Kijk voor meer informatie over de Onderneem ‘t! beurs op:www.ikwordondernemer.nl.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.