Nominaties voor de Franchise Trofee 2016

Datum: april 13, 2016

De franchiseformules Yarden, Happy Nurse en Used Products zijn genomineerd voor de Franchise Trofee 2016. De NFV Franchise Trofee, een initiatief van de Nederlandse Franchise Vereniging, is dé vakprijs voor franchiseformules. De Trofee wordt sinds 2004 ieder jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.  De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 24 mei door Hans de Boer, Voorzitter VNO-NCW tijdens het NFV Franchisediner op Landgoed Zonnestraal in Hilversum.

De genomineerde franchiseformules zijn:

1. HappyNurse: een snelgroeiende arbeidsbemiddelaar voor verzorgenden en verpleegkundigen én een thuiszorginstelling met vestigingen in heel Nederland.

2. Used Products: is meer dan een tweedehands winkel. Inkoop – verkoop – terugkoop en inruil van bijna alle productgroepen van de tweedehands markt.

3. Yarden: de uitvaartorganisatie die ondersteunt en inspireert bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie, want een goed afscheid helpt mensen verder.

Eerdere winnaars van de Franchise Trofee zijn onder andere Intratuin, Jumbo, Bruna, Bagels & Beans en Profile Tyrecenter. 

Een deskundige vakjury beoordeelt de genomineerden op diverse criteria waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. De winnaar van de NFV Franchise Trofee 2015 was Thomashuizen. De NFV Franchise Trofee wordt mede mogelijk gemaakt door ING.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.