Nominatie Arbeidsmarkt BV voor Nationale TV Succes Award 2014

Datum: juni 4, 2014

Arbeidsmarkt B.V. is genomineerd voor de Nationale TV Succes Award 2014 van het televisieprogramma “De Succesfactor”. Dit is een businessprogramma en wordt uitgezonden op RTL 7. Wij zijn mede genomineerd vanwege de grote groei die wij in ons relatief korte bestaan hebben gerealiseerd.

Deze nominatie geeft ons als Arbeidsmarkt B.V. de bevestiging dat wij de juiste weg zijn ingeslagen. Uiteraard zijn er altijd leerpunten, maar deze zorgen er juist voor dat wij als organisatie onszelf verder kunnen ontwikkelen.

Arbeidsmarkt is een ambitieuze en ondernemende organisatie gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en payrollen. Door onze unieke formule die optimaal is voor uitzendkrachten en klanten, breiden we zeer snel onze vestigingen uit.

De Arbeidsmarktgroep streeft naar een landelijke dekking in de personele dienstverlening. Met ruim 20 jaar ervaring verwachten wij, met onze labels, in 2016 ruim 150 vestigingen operationeel te hebben. Mede door de autonome groei van de bestaande formules, overnames van complementaire bedrijven en het ontwikkelen van nieuwe formules wordt in een snel tempo aan de vastgestelde doelstelling voldaan.

De labels die onder Arbeidsmarkt B.V. vallen zijn UitzendmarktPayEnrollFridayEuroTechStaftech en FET International Services.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.