Nominatie AH-franchiser Beste Zakenvrouw

Datum: oktober 23, 2012

AH-franchiser Bea Kortwijk uit Sleen is genomineerd voor de titel Zakenvrouw van het Noorden 2012. Dat meldt het Dagblad van het Noorden. De 49-jarige Kortwijk nam haar winkel in Sleen 27 jaar geleden over van haar ouders. Sinds zes jaar is ze franchiser bij Albert Heijn, maar ze drukt zelf nog nadrukkelijk een stempel op de winkel. “Ik wil me onderscheiden door extra dingen te doen voor de klanten”, zegt ze. Onder meer het organiseren van activiteiten voor kinderen zodat ouders rustig kunnen winkelen.

“We houden ook kookworkshops voor groepen”, aldus Kortwijk, die inmiddels ook een cadeauwinkel, een drogisterij en een schoonheidssalon exploiteert in haar eigen winkelcentrum. “Verder zitten er een toeristeninformatiepunt en een vestiging van thuiszorgorganisatie Icare in het pand. Op deze manier draag ik bij aan de leefbaarheid van Sleen. Ik zou het heel erg vinden als alle voorzieningen hier zouden verdwijnen.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_23_oktober_2012.htm#ahfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.