Nog één Setpoint over

Datum: februari 19, 2013

Met uitzondering van het franchisefiliaal in Groningen zullen alle 16 filialen van Setpoint de deuren sluiten. Enkele tientallen winkelpersoneelsleden en 3 hoofdkantoormedewerkers verliezen daardoor hun baan.

Deze gebeurtenis is opvallend gezien het feit dat Setpoint door Gfk Panelservices Benelux in de afgelopen zes jaar nog vijf keer is verkozen tot beste Nederlandse mannenmodeketen. Hierbij scoorde de franchiseformule hoog op de collectiekwaliteit, vakkundigheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel. De keten verkoopt al jaren mannenmodekleding van merken als Van Gils, Pierre Cardin en Peter van Holland. Volgens een woordvoerder van Setpoint gaat het om “bedrijfseconomische redenen”, verder wordt er geen mededeling over gedaan. In 2010 en 2012 sloot Setpoint nog de slecht presterende filialen in respectievelijk Amsterdam en Enschede. De vestiging in Groningen blijft overigens Setpoint heten. Op korte termijn zal de benaming ook niet veranderen, hoewel dat over enkele jaren wel mogelijk is.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_februari_2013.htm#setpoint

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.