Nieuwste stijl Kwalitaria nu ook in Warnsveld

Datum: juni 20, 2017

Bedrijfsleider Job van der Neer opende onlangs de deuren van Kwalitaria Warnsveld in winkelcentrum Dreiumme. Dit is de vijfde vestiging in de nieuwste stijl van Kwalitaria. Zoveel mogelijk versbereide producten met lekkere ingrediënten van Hollandse bodem; Kwalitaria heeft een vooruitstrevende weg ingeslagen in de cafetariabranche. Zaterdag 1 juli is de feestelijke opening.

Kwalitaria groeit door

Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De grootste cafetariaformule van Nederland streeft naar 250 vestigingen in 2020.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.