Nieuwe winkel EP:Electropan opent haar deuren

Datum: juli 2, 2020

Electropan, al ruim 11 jaar een vertrouwde partner voor de levering en onderhoud aan audio, TV, witgoed, keukenapparatuur, camerasystemen en ICT, gaat met ingang van vandaag verder onder de naam EP:Electropan. De aanleiding hiervan is de overname van EP:Eppink door Electropan. De nieuwe winkel is gevestigd in Tubbergen.

Randy en Linda Juninck, eigenaren van EP:Electropan, zijn ondernemers in hart en nieren. Ze zijn verheugd om deel uit te maken van de EP:Formule. “Onze winkel krijgt uiteraard een make-over en nieuw karakter. We zijn blij dat wij de bestaande klanten, en personeel, van EP:Eppink onder onze hoede kunnen nemen én ons product- en dienstenaanbod verder kunnen uitbreiden. Wij kunnen niet wachten om deze nieuwe weg in te slaan!”

SONY DSC

Ook Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland, is trots op de nieuwe winkel en haar ondernemers. “De retailmarkt is nooit eerder zo uitdagend geweest. Toch zagen Randy en Linda een kans om de volgende stap te maken. Wij zijn ontzettend blij om ze te mogen verwelkomen bij de EP:Familie. De winkel ziet er prachtig uit!”

Over ElectronicPartner Nederland B.V.

ElectronicPartner Nederland B.V. is de partner voor bijna 400 ondernemers die geloven in synergie tussen gezamenlijke en lokale kennis en ervaring. ElectronicPartner ondersteunt zelfstandige ondernemers die zich bezighouden met de verkoop van producten binnen de markt van consumenten- en huishoudelektronica. Doordat ElectronicPartner markt-, retail- en praktijkkennis bij elkaar brengt, kunnen ondernemers zich maximaal concentreren op hun eigen marktbewerking en klantinteractie. EP: is dé marketingformule van ElectronicPartner. Met bijna 100 vestigingen en een herkenbaar winkelbeeld een formule die haar kracht heeft bewezen. De formule is sterk en ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden en biedt de ondernemer juist ook vrijheid om te doen waar deze het beste in is: klanten tevreden stellen.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.