Nieuwe website voor Domica

Datum: juli 14, 2015

Recent is de nieuwe website van landelijk opererende verhuurmakelaar ‘Domica’ live gegaan. Een speelse, ‘state of the art’ website om de (internationale) huurders en verhuurders nog beter te kunnen bedienen en voor iedereen heel goed vindbaar te zijn in Google. De gebruiker kan via zijn desktop, mobiel of tablet optimaal zoeken en vinden. Er is veel aandacht besteed aan een goede usability en de verschillende medewerkers van de Domica-vestigingen kunnen via allerlei tools goed vertellen wie ze zijn en wat ze voor de klant kunnen betekenen.  Het custom design is ‘helemaal ‘van nu’; fris en gebruiksvriendelijk, aldus Domica directeur Wim Balkenende! We zijn trots op het eindresultaat! ‘Het doel is om in twee muisklikken je droomwoning te kunnen vinden’

De 21 Domica vestigingen werken nu ook met het softwarepakket ‘Venum’; super gebruiksvriendelijke software waarin panden en relaties gemakkelijk in kunnen worden onderhouden en werkzaamheden compleet geautomatiseerd in kunnen worden uitgevoerd; efficiënt en tijdbesparend voor de verhuurmakelaars! 

De website is gebouwd door Wazzup uit Arnhem. Wazzup is gespecialiseerd in het leveren van software en websites voor makelaars in Europa. Hun pakket wordt gebruikt door meer dan 3000 makelaars in zes landen. ‘Tot nu toe zijn we bedolven onder de positieve reacties van franchisenemers en klanten; vooral moderne design en de gebruiksvriendelijkheid spreekt de gebruiker aan, aldus Valérie Bakker, van Domica Nederland.


Ondernemer #22 worden bij Domica?

Lees meer in het Domica formuleprofiel (zie beneden). Vraag via bijgaand informatie aanvraagformulier de brochure aan.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.