Nieuwe website en franchisenemer op Curacao voor Quickmediator

Datum: november 20, 2013

De nieuwe website van Quickmediator is online! Er is maanden aan gewerkt en wij zijn zeer verheugd met het resultaat. De website is nog beter te vinden in google en nu al komen er meer aanvragen binnen voor mediation. Zie hier de nieuwe site: www.quickmediator.nl

Franchisenemer op Curacao

Quickmediator heeft nu ook een franchisenemer op Curacao aangesloten. Met een inwonersaantal van 150.000 zijn er ook genoeg mediations te doen. Met een constante temperatuur van 30 graden is het helemaal niet verstandig om te gaan procederen.

http://www.quickmediator.nl/mediator_location/de-antillen

Mediation straks verplicht

Steeds meer mensen beseffen dat mediation straks verplicht is. Het is goedkoper, sneller en geeft partijen rust. Dit houdt in dat alvorens men gaat procederen met advocaten, men eerst mediation moet toepassen. Zodra mediation echt verplicht is, de verwachting is in januari 2014, zijn wij er al helemaal klaar voor, met 23 mediators door heel Nederland kunnen we veel zaken aan. 

In te vullen regio’s

Veel regio’s heeft Quickmediator nog niet ingevuld, misschien is het nu voor u de hoogste tijd om toch de stap naar franchise te zetten. Franchise geeft immers een groot stuk zekerheid, want uw collega’s hebben het pad reeds voor u geplaveid.

Informeer via het informatie-aanvraagformulier in het formuleprofiel van Quickmediator op deze website of uw regio nog vrij is!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.