Nieuwe vestiging voor SPORT 2000

Datum: mei 3, 2012

Victor Wijtman heeft samen met zijn team ervoor gezorgd dat de voormalige Intersport-winkel in Hellevoetsluis binnen 2 dagen is omgebouwd naar een SPORT 2000-winkel. Op donderdagavond 26 april vond de feestelijke opening plaats. In 2005 is de eerste SPORT 2000-vestiging van Victor Wijtman in Delft geopend. Verder heeft hij SPORT 2000-vestigingen in Dordrecht, Vlaardingen, Pijnacker en Ridderkerk.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-vestiging-voor-SPORT-2000.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.