Nieuwe vestiging voor burgerme binnen 27 minuten gefinancierd

Datum: oktober 29, 2015

Half december opent burgerme haar nieuwe vestiging in Rotterdam-Oost. Franchisenemer Jacco Klootwijk ondertekende 27 oktober jl. hiervoor de franchise overeenkomst. burgerme sprak mij bijzonder aan, aldus de jonge ondernemer die zegt niet over een nacht ijs te zijn gegaan. Voor mijzelf was ik er snel uit dat ik een franchise wilde in de thuisbezorgbranche. Deze is sterk groeiend en daarom voor mij een goede keuze. Ik heb gekeken naar verschillende formules en de hoge kwaliteit van de producten en de professionele operatie bij burgerme gaven voorFranchisenemer Jacco Klootwijk (r.) opent een nieuwe franchisevestiging van burgerme in Rotterdam. Bron: FranchiseFormules.NL mij de doorslag.

De financiering van de vestiging werd gerealiseerd via een succesvol Crowdfunding traject. Binnen 27 minuten was het gehele bedrag volgestort, vertelt franchisegever Tim Meijers. Een teken dat er veel vertrouwen is in de branche en de burgerme formule.

Op korte termijn verwacht burgerme nog meerdere vestigingen te openen. 


(Red.) 

De 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag vindt plaats op 18 Februari 2016 in Hotel New York te Rotterdam. De middag zal volledig gewijd zijn aan het centrale thema ‘Crowdfunding & Franchise’. U krijgt veel nieuwe informatie, interessante tips en relevante stellingen voorgelegd waar u en uw management direct mee aan de slag kunnen. Onze deskundige sprekers gaan u alles vertellen over de mogelijkheden van crowdfunding voor uw formule. Meer informatie en inschrijving voor deelname verloopt via de event website www.Netwerkmiddag.nl 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.