Nieuwe vestiging én concept voor Gelderblom

Datum: februari 12, 2013

Franchiseorganisatie Gelderblom start in Arkel met een nieuwe vestiging, de eerste die zonder bedrijfsovername van een bestaande slagerij heeft plaatsgevonden. In deze franchiseonderneming komt een nieuw concept naar voren. Naast de slagerij en partyservice heeft deze vestiging namelijk ook een volledig verse kaas afdeling met een assortiment van zowel binnen- als buitenlandse kazen.

Franchiseondernemer Niels Tholen gaat de nieuwe winkel runnen. Hij is al vijf jaar franchisenemer van Gelderblom en eigenaar van de vestiging in Gorinchem. Die winkel is nu overgenomen door Arie de Roode, een nieuwe franchiseondernemer. Gelderblom heeft nu 12 vestigingen en is een groeiende groep ambachtelijke zelfstandige slagers die samen een sterke club vormen. De groep opereert in Midden-Holland en in alle winkels worden ambachtelijke producten verkocht. In 1984 werd de organisatie opgericht en 10 jaar later was de eerste franchiseonderneming een feit.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_februari_2013.htm#gelderblom

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.