Nieuwe vestiging burgerme in Utrecht

Datum: juli 7, 2016

Op 26 juli a.s. opent burgerme Utrecht haar deuren. Met de nieuwe vestiging in Utrecht opent burgerme alweer haar vierde vestiging van dit jaar. Het is tevens de tweede vestiging met ‘eat in’ gelegenheid. Op grond van de succesvolle pilot in Rotterdam is voor deze optie gekozen. De locatie aan de Amsterdamsestraatweg, met 28 zitplaatsen, biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden, aldus franchisegever Tim Meijers.

Harro Trouwborst ( op de foto rechts) is een zeer ervaren ondernemer die in de horeca zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. “Na enkele jaren als ondernemer actief te zijn geweest in andere branches wilde ik toch weer iets gaan doen in de horeca. Gezien de groei van delivery in Nederland heb ik mij hierop georiënteerd en kwam ik al snel uit bij burgerme. De kwaliteit van de producten, de uitstekende back office en ondersteuning sprongen er wat mij betreft uit”, zegt Trouwborst. De keuze was dan ook snel gemaakt. Samen met zijn partner Wouter van der Valk verwacht hij een voorspoedige start. Het is hun ambitie om op termijn meerdere vestigingen te openen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.