Nieuwe vestiging Beren Eetcafés in Roosendaal

Datum: juli 24, 2012

Binnenkort zijn de inwoners van Roosendaal een unieke horecagelegenheid rijker. De welbekende Beren eetcafés openen dinsdag 7 augustus namelijk alweer hun twintigste vestiging op industrieterrein Borchwerf II, die via afrit 21 van de A17 zeer gemakkelijk te bereiken is. Ideaal voor forenzen die zin hebben in een lekkere lunch of diner in een ongedwongen ambiance, maar ook een aanwinst voor iedereen uit de omgeving die nu dichtbij huis van de berelekkere vlees- en visgerechten kan genieten. Opvallend aan deze Beer is dat hij geen voornaam zal krijgen zoals men gewend is. Hij is daarmee de voorloper voor alle andere Beren vestigingen, aangezien de eetcafés op termijn allemaal onder dezelfde naam verder zullen gaan: De Beren eetcafés.

Gezellig Roosendaal
Hoewel het exterieur van het Roosendaalse Beren eetcafé vrij modern is, straalt het interieur wel de bekende berengezelligheid uit. De inrichting kenmerkt zich door veel hout, waardoor een warme en informele sfeer wordt verkregen. Naast een grote, mooie bar zal dit Beren eetcafé een riant terras krijgen, zodat ook buiten genoten kan worden van alle lekkere gerechten. Overigens kunnen gasten bij het Beren eetcafé Roosendaal tevens terecht voor ontbijt, lunch en een uitgebreide borrel. Daarbij leent de locatie zich goed voor vergaderingen of andere zakelijke besprekingen vanwege de centrale ligging, de verschillende tv-schermen en de grote leestafel.

De Beren Eetcafé's Roosendaal

Beren eetcafé
Omdat er verschillende Beren eetcafés in Nederland zijn gevestigd, is er besloten om alle vestigingen van de Beren keten voortaan onder dezelfde naam te vatten. Dit wordt per direct ingevoerd op de website en op algemene uitingen. De eetcafés die al een Beren voornaam hebben, blijven deze nog even houden, zodat de gasten aan de verandering kunnen wennen.

Succesformule
Bij de Beren eetcafés geniet men in een vriendelijke en ongedwongen sfeer van kwalitatief goed eten voor een schappelijke prijs. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare-ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een frisse salade met geitenkaas draaien de Beren hun poot niet om. Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangenmenu dat € 19,50 kost en waarmee steeds nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Hiermee willen de Beren hun gasten blijven verrassen. Zo kun je nu ook terecht voor een Italiaanse Vitello Tonnato en een Surf & Turf bij de Beren. Gerechten van het menu die goed aanslaan bij de gasten maken kans om permanent opgenomen te worden op de menukaart. Het succes van de Beren eetcafés gaat al bijna dertig jaar terug in de tijd. Met de opening van de vestiging in Roosendaal zijn er inmiddels twintig eetcafés in Zuid-Holland, Brabant, Flevoland en Utrecht gevestigd. Daarnaast kunnen de gerechten ook worden bezorgd door de Bezorgbeer en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

Bron: De Beren Eetcafés

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.