Nieuwe vestiging Baderie ingericht volgens nieuw winkelconcept

Datum: juli 16, 2014

Franchiseformule Baderie verwelkomt weer een nieuwe vestiging: Baderie Horst. In het woonthemacentrum Inter Chalet te Horst is ruim 500m2 ingericht als Baderie. Voordat Baderie haar intrek nam in deze nieuwe locatie, is de winkel verbouwd en ingericht volgens het Baderie winkelconcept. Nieuw in deze winkel is het Tegelatelier; een ruimte in de winkel om volop te inspireren met allerlei tegelstijlen, zodat de consument zijn ideale combinatie kan maken. 

Tweede vestiging Baderie Janssen Beugen

De vestiging Baderie Horst is de tweede vestiging van mede-eigenaar Leo van den Heuvel: ‘Wij sloten vier jaar geleden aan bij Baderie met Baderie Janssen Beugen. Sindsdien is in deze vestiging de verkoop behoorlijk gestegen. Met het opstarten van Baderie Horst is nu ook het noorden van Limburg voorzien van een Baderie winkel.’ Sinds 1 juli is Baderie Horst geopend en het najaar vindt er nog een feestelijke opening plaats.  Over BaderieBaderie is een full service franchiseformule en heeft 50 showrooms verspreid over heel Nederland. De showrooms bieden een bijzondere collectie sanitair; van alle topmerken en van ons huismerk Baderie. In elke showroom zijn complete badkamers opgesteld in diverse stijlen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.