Nieuwe Van Melik Du Chef -Bufkes in Beek

Datum: april 15, 2017

Met de komst van de spiksplinternieuwe Slagerij Van Melik Du Chef en Bufkes op de Wethouders Sangersstraat 248 in Beek heeft Makado er weer een pareltje bij. In het nieuwe gedeelte van Makado winkelcentrum te Beek hebben Peter & Bianca Lacroix een fantastisch mooie slagerij met daarin een Bufkes geopend.

Vanaf medio juni zal de winkelunit worden aangevuld met de komst van Hagedoren, De Echte Bakker. Door deze samenwerking kunnen klanten hier terecht voor dé lekkerste vers belegde Bufkes broodjes, vers vlees, vleeswaren, ambachtelijke koksproducten, brood en gebak.

Slagerij Van Melik Du Chef is een keten van 9 slagerijen waar de consument terecht kan voor superieure vleesproducten en ambachtelijke koksproducten, die volgens ambachtelijke en traditionele recepturen zijn bereid. Van Melik Du Chef staat voor kwaliteit en versheid, dat proeft u!


Over Bufkes

Bufkes is een unieke formule dat sinds 1996 de lekkerste vers belegde broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en recepturen verkoopt.

De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse broodjes formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien. 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.