Nieuwe Uitzendmarkt vestiging in Hoofddorp

Datum: maart 25, 2014

Vanaf 1 april 2014 zal een nieuwe vestiging van Uitzendmarkt in Hoofddorp officieel geopend worden. Omar Sonder is de nieuwe Arbeidsexpert die zijn verantwoordelijkheden zal nemen voor deze vestiging. Als franchisenemer van Uitzendmarkt, zal Omar Sonder de nieuwe vestiging in Hoofddorp gaan runnen. Omar wilde al langere tijd graag iets voor zichzelf beginnen en heeft uiteindelijk zijn handtekening gezet onder het franchisecontract van Uitzendmarkt. De doorslaggevende reden voor Omar om voor de franchiseformule van Uitzendmarkt te kiezen, was dat hij op deze manier  voor zichzelf zou kunnen beginnen als onderdeel van een overkoepelende organisatie. Omar is van plan om zichzelf te onderscheiden door middel van persoonlijk contact met zowel zijn klanten als met zijn uitzendkrachten. De nieuwe Arbeidsexpert is ervan overtuigd dat hij met deze benaderingswijze in staat is om de juiste matches te maken.

De nieuwe vestiging zal geopend zijn vanaf 1 april 2014 op de Marktlaan 44 te Hoofddorp. Omar is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:15 op het volgende telefoonnummer: 023 – 574 99 81.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.